Uitbreiding assortiment bij Vink Bikes

Gepubliceerd op 8 november 2019 om 12:02

 De winter nadert snel. De echte die-hard mountainbiker gooit zijn been weer over het zadel om de trails in Nederland weer te ontdekken en het materiaal moet weer op en top zijn.

 

Per heden zijn wij uitgebreid in ons assortiment. Vanaf dit moment hebben we het aanbod in carbon mountainbike frame vergroot door middel van een carbon boost frame met bb92 pressfit bottom bracket. Een optimale Geometrie voor de ultieme frameset met geveerde voorvork. Het frame weegt +/- 1045 gram voor een 17,5" framemaat. Daarnaast is er voor de 12x148 steekas een hoop ruimte voor een brede wielset.

Het frame is leverbaar in 4 maten; 15, 17, 19 en 21 inch. Ze worden standaard in mat of glimmend zwart geleverd. Wenst u het frame in een speciale kleur, dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Carbon boost frame vb148

 

Is een geveerde voorvork niet helemaal je ding en wil je gewoon lekker door het bos knallen met een vaste vork? Wij leveren ook carbon voorvorken die goed zijn voor een boost-wielset. Daarbij is de steekas 15*110.  De prijs van €175,00 is inclusief lager ring en steekas. Een speciale expander voor de carbon tube is exclusief de prijs. Deze kosten €14,99.

Deze Boost-voorvorken zijn overigens hier te vinden in de webshop !


«   »