Carbon Mountainbike met vaste voorvork

Deze hardtail mountainbike is voorzien van een lichtgewicht carbon frame van 1150 gram.(VB402). Daarbij is zowel het zadel, de zadelpen, de stuurpen en het stuur van het merk Bontrager.

Daarnaast is het voorzien van ESI Grips handvaten voor optimale prestaties tijdens het sturen. Het hydraulische remsysteem is voorzien van Shimano MT500 remmen.

De wielset is gemonteerd van  DT Swiss. Ditmaal de E1900 Spline serie met interne breedte van 25mm met Schwalbe buitenbanden van 2,35". Daarbij krijgt de fiets een robuuste look met de extra breede wielen in het frame. Ook zorgt het voor extra grip op ruig terrein.

Deze zijn overigens Tubeless gemaakt voor een betere prestatie en geeft het de mogelijkheid om met minder druk over het parcours te kunnen rijden. Daarnaast is de kans op lek rijden ook aanzienlijk kleiner.

 

Voor deze fiets hebben we gekozen voor 1x11 driveline van SRAM GX1000 serie. Voor deze prijsklasse is dit een fantastische groepset, voor langdurige prestaties. Ook is er een zogenoemde Chainguide gemonteerd om eventueel, aflopen van de ketting uit te sluiten.

Bent u geinteresseerd geraakt in de bouw van deze fiets?

Wij bouwen deze fiets in framemaat en kleur (matt of glimmend) naar keuze.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via onze contact gegevens!