€15 korting op de Carbon voorvorken in de maand December

De laatste 2 weken zijn ingegaan voor het jaar 2019. We hebben een mooi jaar achter de rug en vanaf vandaag geven wij  €15,= korting, bij de aankoop van carbon voorvorken. Zowel de carbon voorvork steekas 15*100 en de boost carbon voorvork zijn verkrijgbaar in de webshop. De levering zal exclusief expander zijn. Ook deze zijn via de webshop verkrijgbaar.

Lees meer »

Beachbike frameset nu met Korting!

Vanaf oktober mag je weer officieel op het strandfietsen. Uiteraard als je de smaak een beetje pakken hebt, zul je al snel aanpassingen doen aan je fiets. Bijvoorbeeld naar een vaste carbon voorvork in plaats van een geveerde vork. Niet alleen maar omdat het zonde is van de dure geveerde voorvork, ook speelt het gewicht een belangrijke rol.

Lees meer »

Funklasse bij de Bart Brentjens 2018

Wat hebben we mooie beelden van de sportieve en kletsnatte editie van de Bart Brentjens Challenge in 2017. Het is tijd om vooruit te kijken. Want op 7 oktober aanstaande gaat de Bart Brentjens Challenge weer van start. De inschrijving is al enige tijd geopend.

Lees meer »

Wahoo onthult TICKR FIT optische hartslagmeter armband

Wahoo Fitness, bekend van hun bluetooth sensoren en apparaten voor hardlopers, fietsers en fitness, kondigt vandaag de nieuwste telg in de TICKR familie aan: de TICKR FIT. Deze hartslagmeter is net zo nauwkeurig als een borstband hartslagmeter, maar werkt eenvoudiger omdat hij om je arm zit.

Lees meer »

SRAM komt met nieuwe DUB standaard

Vooruit denken met alweer een nieuwe standaard in de bike industrie. De SRAM DUB trapas en crankstel is het nieuwe werkpaard van de stal. Een 29 mm as zou de gulden middenweg moeten zijn tussen goede lagering en stijve crankstellen.

Lees meer »