YOUR OWN VINK

YOUR OWN VINK is ons project om een complete fiets voor u op te laten bouwen, die 100% naar uw wensen wordt gebouwd. U kiest wat u wilt. Of wilt u misschien advies, omdat u niet zo goed weet welke producten optimaal zijn voor uw nieuwe bike.

Wij willen u in ieder geval zo goed mogelijk ondersteunen en adviseren in de bouw van een nieuwe bike. Met onze ervaring en visie op deze fantastische tak van de fietssport vinden wij het leuk om U daarmee op weg te helpen!

 

MOUNTAINBIKE-VIRUS

Toch willen we U alvast via deze weg helpen, om een beeld te krijgen van wat er allemaal kan, met betrekking tot de bouw van een fiets. Want niet alleen voor de beoefende Mountainbiker, maar ook voor beginnende bikers willen wij zeker een deur openen om hen enthausiast te maken met het Mountainbike-Virus.

Er is niets mooiers dan door de bossen crossen en even nergens aan denken.

En dat op een opgebouwde fiets, speciaal gemaakt voor u


Ben u enthausiast geraakt door ons YOUR OWN VINK project en wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor een eigen bouw van uw speciale Mountainbike?


Bent U nog niet helemaal overtuigd? Wilt U kijken waar onze tevreden klanten mee rond rijden?  kijk dan nog even verder wat er onder andere al gebouwd is door Vink Bikes.