Eindelijk vergunning voor Noordroute ATB parcours Zandvoort.

Gepubliceerd op 11 januari 2018 om 21:43

Na tien jaar overleg met natuurorganisaties en ambtelijke procedures heeft de Provincie Noord-Holland ons vergunning verleend voor de aanleg en onderhoud van de Noordlus ( tussen dieren asiel en schietbaan nabij tarzanbocht ) van onze ATB route.

 

Na tien jaar overleg met natuurorganisaties en ambtelijke procedures heeft de Provincie Noord-Holland ons vergunning verleend voor de aanleg en onderhoud van de Noordlus ( tussen dieren asiel en schietbaan nabij tarzanbocht ) van onze atb route.


Aankomende maanden zullen ze geleidelijk aan de route iets verleggen zoals in de vergunning is verijsd en beginnen met het verharden van de zanderige paden.
Zij willen betrokken partijen (Circuit Zandvoort, gemeente Zandvoort en PWN) bedanken voor hun inzet en ondersteuning hierin.


Zij hopen in de loop van het jaar volledig klaar te zijn met de aanpassingen en het verharden van de route.


Dat ze niet direct de gehele Noordroute kunnen aanpassen heeft te maken met het plaatsen van een hek om het circuit terrein, het broedseizoen wat er aankomt en de hoge kosten van Schelpen en Kunststof grastegels die we moeten aanschaffen.
Hopen op onze sponsoren en Donateurs zodat we dit alles zo snel als mogelijk kunnen realiseren.

Bijgevoegd artikel uit het Haarlemsdagblad.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.